PANNON OUTDOOR GROUP

A Pannon Plakát vezetőinek és csapatának egyöntetű célja, hogy a Társaság a folyamatosan változó megrendelői igényekkel lépést tartson, versenyképes maradjon. Az elmúlt évek során a reklámipar átalakulásának üteme jelentősen felgyorsult. Tekintettel arra, hogy a Társaság tevékenysége elsősorban ezen fogyasztói igények kielégítésre alakult és jelenleg is igyekszik megfelelni napjaink változó reklámozói igényeinek, 2015-ben - a Pannon Plakát töretlen sikeressége érdekében - a cégműködés átstruktúrálása vált szükségessé. Ennek eredményeképpen jött létre a Pannon Outdoor cégcsoport, mely a működési szerkezeten alapuló cégháló összefogását jelenti.

Kitűzött célunk, hogy a cégcsoport összehangolásának eredményeként az egyes tevékenységet végző cégek sokkal koncentráltabban és hatékonyabban tudják ellátni feladatkörüket, így biztosítva a gyors és magasabb szintű kiszolgálás lehetőségét meglévő és potenciális ügyfeleink részére.
Target Media Sales
A Pannon Outdoor Group tulajdonosi érdekeltségébe tartozik két rádióadó is, melyek reklámidejének kizárólagos értékesítését a Target Media Sales végzi.

 

A stílusos, igényes muzsikákat kedvelő hallgatók örömére a 90.9Jazzy 2007. február 14-én elindult Budapesten. A 90.9Jazzy finomra hangolt zenei stílusával, érdekes, intellektuális műsoraival olyan rádiós unikumot hozott létre, mely része a művelt, nyitott gondolkodású emberek életének.

A 90.9Jazzy hatósugara a lefedettségi térkép alapján Budapesten és kb. 60 km-es vonzáskörzetében biztosít zavartalan adásmenetet. Online rádióhallgatás lehetősége az interneten keresztül bárhol elérhető.
A Klasszik Rádió 92.1 egy nyugalmat sugárzó zenei adó Budapesten, ahol a különböző korok legkedveltebb klasszikus muzsikái – operától a szimfóniáig – mellett, napjaink népszerű filmzenéi is hallhatóak. Könnyű klasszikus zenei repertoárjával új színt hozott a hazai rádiózás palettájára.

A Klasszik Rádió 92.1 kifejezetten az értelmiség és a kultúraszerető, kultúrafogyasztó hallgatók rádiója kíván lenni, és a zenei, valamint nem zenei tartalmak egymásra épülésének is ez a meghatározó mozgatóeleme.