Kampányszervezés, médiavásárlás

Egy sikeres reklámkampány megtervezésének elengedhetetlen feltétele a kommunikációs csatornák helyes megválasztása, hiszen a rendelkezésre álló számos megjelenési lehetőség más és más fogyasztót ér el és különböző célcsoportokat szólít meg. Mindezen szempontok tudatában a kampánystratégiánk fontos része az egyes médiumok összehangolása és megfelelő módon történő integrálása, mely során Megrendelőink igényeihez igazodva biztosítjuk a kitűzött kampánycélok eléréséhez a legmegfelelőbb megjelenési lehetőségek kiválasztását és kialakítását.

Cégünk a megrendelői elvárásokat szem előtt tartva, teljes körű, minden munkafázisra kiterjedő reklámszolgáltatást nyújt ügyfelei számára, amely során végigkísérjük partnereinket az alapkoncepció kidolgozásától, annak minden részletre kiterjedő, pontos, költség-hatékony megvalósításáig. Igény esetén természetesen szívesen segítjük munkájukat egyes részfeladatok megoldásával, grafikai tervezéssel, nyomdai kivitelezéssel és egyéb produkciós tevékenységgel is.

Partnereinkkel együttműködve az egész országot lefedő, közterület reklámeszközök széles választékát kínáljuk Megrendelőink számára (óriásplakát, egyedi reklámberendezések, citylight, járműreklám, hirdetőoszlop, kandeláber, stb.).

Egyedi reklámfelületek bérbeadása

Tevékenységi körünk egyik meghatározó területe az egyedi, nagyméretű hirdetési felülettel rendelkező közterületi reklámberendezések kivitelezése, telepítése, üzemeltetése és bérbeadása. Az eszközök tervezésénél különös figyelmet fordítunk az érintett helyszín környezeti adottságainak, és mindezt szem előtt tartva alakítjuk ki a berendezés legmegfelelőbb megjelenési formáját.

Nagyméretű és egyedi megjelenést biztosító reklámfelületeink – mint pl. az építési reklámháló, reklámmolinó, megaboard stb. – elsősorban az általános imidzs kialakítását szolgálják. Előnyük, hogy állandó, hangsúlyos jelenlétükkel kiemelkedő és megkülönböztető vizibilitást biztosítanak az ország legforgalmasabb útvonalai mentén – megyeszékhelyeken és nagyforgalmú belvárosi csomópontokban – így biztosítva az azonnali észlelés és hosszútávú emlékezést a célcsoport számára.

Töretlenül bővülő országos navigációs táblahálózatunk, a folyamatos reklámozói jelenléten túl, útbaigazító, navigációs funkciót is ellát. Ezek a kifejezetten irányításra tervezett reklámberendezések kiemelkedő hatékonysággal töltik be funkciójukat, tekintve, hogy célirányosan az adott kereskedelmi egységhez vezető forgalmasabb útvonalak mentén kerültek telepítésre, így segítve a célközönség gyors eljutását az érintett lokációhoz.

Grafikai tervezés, új reklámberendezések telepítése

A köztéri megjelenés egyik legfontosabb eleme a megjelenítésre kerülő grafika kialakítása, amely egy adott vizuális környezetben közvetíti a kampány célcsoportjának szánt üzenetet. Egy átgondolt alapossággal és szakértelemmel megtervezett grafika azonnal meghatározza az adott termékről, szolgáltatásról kialakítandó képet, így döntő jelentőségű, hogy a tervezés során kiemelt figyelmet szenteljünk az adott közterületi reklámhordozó adottságainak.

Cégünk szakemberei sokéves tapasztalati háttérrel, már a kreatív tervezési fázisában szaktanácsadással segíthetik a Megrendelő által meghatározott kampányüzenet célratörő vizuális megfogalmazását.

A meglévő reklámberendezések biztosításán túlmutatóan, lehetőséget kínálunk bármilyen egyedi igényen alapuló megjelenési forma kialakításának felmérésére és reklámcélú felhasználásának lehetőségére, amelyhez kapcsolódóan természetesen biztosítjuk a szükséges jogi hátteret, valamint a minőségi kivitelezési és műszaki háttér egyéb feltételeit.